اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

پیش بینی قیمت دلار 23 مهر 1402

قیمت دلار امروز روند کاهشی داشت و با ریتم نزولی ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومانی همراه بود. معامله‌گران بازار ارز، تخلیه هیجان معامله‌گران، ارزپاشی بانک مرکزی و فروکش‌ کردن بُعد روانی جنگ صورت‌گرفته در منطقه را دلیل روند نزولی قیمت دلار می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار آخرین هفته مهر را با روندی نزولی آغاز کرد. دلار امروز کاهش ۲۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۵۱ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد. این اسکناس از هفته گذشته ۱۹ مهر تا به امروز در روند کاهشی قرار دارد و این سومین روز است که با وجود اخبار نامساعدی که از منطقه خاورمیانه مخابره می‌شود، روند بازار نزولی است.

بررسی بازار ارز تهران نشان می‌دهد که بازار شلوغ است و فروشنده زیاد. اما خریداری برای دلارهای به حراج گذاشته شده نیست! امروز افرادی در بازار فروشنده بودند که در روزهای گذشته، اسکناس آمریکایی را در کانال ۵۳ تا ۵۵ هزار تومانی به خیال حفظ ارزش دارایی‌های ریالیشان خریده‌ بودند. این عده اکنون با ضرر بالا می‌فروشند اما خریداری زیادی در بازار نیست. به اعتقاد یکی از معامله‌گران، بزرگان بازار منتظر نشسته‌اند تا اخبار رویدادهای منطقه وضوح بیشتری بگیرد و موضع غرب در خصوص دخالت ایران در مساله اسرائیل و حماس مشخص شود.

 در همین راستا، برزو حق‌شناس کارشناس اقتصادی، با اشاره به روند افزایشی قیمت دلار در هفته گذشته به تجارت‌نیوز گفت: «پیش از وقوع رخدادهای اخیر در منطقه، امکان ورود به کریدور ۵۰ هزار تومانی بالا بود. اما اتفاقات اخیر به رها شدن فنر دلار در کانال ۴۹ هزار تومانی کمک کرد.»

وی در ادامه افزود: «وقتی بازارساز اصرار بر نگه داشتن قیمت دلار یا هر کالایی زیر ارزش ذاتی داشته باشد، قیمت با کوچکترین محرکی شروع به حرکت به سمت ارزش ذاتی می‌کند و فنر آزاد می‌شود.»

 این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه در هفته گذشته قیمت دلار به سمت ارزش ذاتی حرکت کرد و فنر رها شد خاطرنشان کرد: «داده‌ها و موضوعات کلان اقتصادی در ماه‌های آینده به نفع افزایش قیمت دلار است. این در حالی است که به ماه ژانویه نزدیکتر شده‌ایم و به شکل سنتی تقاضا برای دلار بالا خواهد رفت.»

وی با اشاره به جو روانی حاکم بر بازارهای مالی، اتفاقات اخیر و موضوعات کلان اقتصادی تاکید کرد: «شرایط به نفع افزایش قیمت دلار است و اگر بازارساز اصرار به سرکوب دوباره قیمت این اسکناس داشته باشد جز هدر دادن منابع ارزشمند ارزی کشور نتیجه دیگری نخواهد دید.»

حق‌شناس قیمت دلار را برای هفته پیش‌ رو کریدور ۵۰ هزار تومانی پیش‌بینی کرد و گفت: «با توجه به روند قیمت این اسکناس، دلار بالای کریدور ۵۰ هزار تومانی تثبیت می‌شود. هر چند ممکن است که قیمت در کف یا پایین کریدور مذکور نوسان داشته باشد اما بعید است که برای هفته جاری قیمت این اسکناس کانال ۵۰ هزار تومان را از دست بدهد.»

 در حالی که موضوع درگیری میان حماس و اسرائیل شائبه‌هایی را برای آمریکا و اتحادیه اروپا مبنی بر دخالت تهران در این رخداد ایجاد کرده است، امروز شبکه المیادین خبر داده «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران که به لبنان سفر کرده بود با «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و «صالح العاروری» نایب‌رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نیز دیدار و گفت‌وگو کرده است. طرفین در این دیدار، حمایت یکجانبه آمریکا و برخی کشورهای غربی از تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کردند.

 این سفر با واکنش‌هایی از سوی آمریکا و اسرائیل روبرو شد، با این وجود روند کاهشی قیمت دلار علی‌رغم خط و نشان‌ها و تهدیدهای صورت گرفته حکایت از تلاش سیاست‌گذار برای نظم بخشیدن و ایجاد تعادل در بازار ارز دارد.

 در روز جاری قیمت دلار در بازارهای همسایه نیز کاهشی شد و دلار تهران پرچمدار بیشترین قیمت در بازارهای همسایه بود. امروز قیمت دلار هرات با کاهش قابل توجهی روی رقم ۵۰ هزار و ۸۵۰ تومان معامله شد. دلار سلیمانیه نیز به قیمت ۵۰ هزار و ۸۰۰ تومان به فروش رسید. در روز جاری درهم امارات با کاهش پلکانی همراه بود و کانال ۱۴ هزار تومانی را از دست داد. این اسکناس امروز با قیمت ۱۳ هزار و ۹۸۰ تومان معامله شد./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار